Kinderfeestjes

Archery Tag

Prijs: €16,95 per kind.

Archery Tag, een super stoere sport waar je wel op elkaar mag schieten! Leer de fijne kneepjes van het boogschieten en pas dit gelijk toe in dynamisch spelvormen zoals: Archery Tagstafette, King of the middle of Hunger games en capture the flag. Voor de Fortnite fans is er natuurlijk ook een grote Boombow Battle Royale mogelijk ? Rennen, mikken, schieten, ontwijken en dat allemaal tegelijk! Kruip jij in de huid van Robin Hood?

Bumpball

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Bump elkaar omver en scoor!
Wil je een actief kinderfeestje vieren waarbij iedereen dubbel ligt van het lachen? Dan is het bumpball feestje echt wat voor jou! Bumpball is het ideale feestje om eens lekker met elkaar te lachen, stoeien en natuurlijk vooral elkaar omver te bumpen. Al je vriendjes en vriendinnetjes liggen gegarandeerd dubbel van het lachen! Na instructies over de veiligheid en regels zullen er eerst een aantal oefeningen gedaan worden om gewend te raken aan de luchtbal. De instructeur organiseert de leukste spelletjes en activiteiten. Nadat iedereen de techniek van het omvallen en opstaan doorheeft, is het de hoogste tijd voor een wedstrijdje! Botsen, omvallen, tikken en natuurlijk een potje voetbal tot slot maakt het een ideaal feestje voor deze leeftijd!

Checkpoint

Prijs: € 16,95 per kind
Locatie: Houten

Met dit stoere kinderfeestje speel je het programma, bekend van televisie na. De gekke professor staat jullie al op te wachten en heeft zichtbaar zin om aan de slag te gaan. Samen met jouw team ga je de tofste experimenten uitvoeren; maak een steekvlam en bouw een raket. De grappige testen zijn voor alle leeftijden geschikt!

Combinatie feest

Kan jij niet kiezen tussen al onze toffe kinderfeestjes? Kies dan voor het combi kinderfeest! Stel je eigen kinderfeestje samen met al je favoriete activiteiten. Alle bovenstaande activiteiten kunnen gekozen worden! Maak het zo gek als je zelf wilt.

 • Combi feest 2,5 uur: 2 activiteiten naar keuze (€21,95 euro per kind)
 • Combi feest 3 uur: 2 activiteiten naar keuze (€24,95 euro per kind)
 • Combi feest 3,5 uur: 2 activiteiten naar keuze (€27,95 euro per kind)
 • Combi feest 3,5 uur: 3 activiteiten naar keuze (€31,95 euro per kind)
 • Combi feest 4 uur: 2 activiteiten naar keuze (€31,95 euro per kind)
 • Combi feest 4 uur: 3 activiteiten naar keuze (€34,95 euro per kind)

Discozwemmen

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Je eigen privéfeestje in het zwembad! Lekker swingen én leuke activiteiten doen. Wie wil dat niet?

Direct na ontvangst kleden de kinderen zich om voor het feestje. De instructeur legt uit wat de bedoeling is en daarna: licht uit, spot aan, muziek op volume 10 en het discozwemmen kan beginnen! Er kunnen verschillende activiteiten begeleid worden door onze zweminstructeur, maar dat hoeft niet. De jarige bepaalt.

Beschikbaar op: Vrijdag vanaf 18:45 uur, zaterdag vanaf 16:00 uur en zondag vanaf 14:00 uur (met uitzondering van de laatste zondag van de maand).

Escape Room

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

De Escape Room, speciaal voor kinderen! Wie wil nou geen super avontuurlijk, spannend kinderfeest? Probeer binnen 1 uur te ontsnappen uit onze Escape Room. Het feestje duurt 1,5 uur.

De kinderen krijgen aanwijzingen en opdrachten om te ontsnappen uit dit spannende verhaal! Het ontrafelen van sloten, codes en puzzels en het gebruiken van creativiteit staat centraal. Zijn jij en je vrienden/vriendinnen een goed team?

Escape Room voor gezin

Duur: 1 uur en 15 minuten
Prijs: €50,00 per gezin (minimaal 3 en maximaal 8 personen)
Locatie: Houten

Zin in een spannend uitje? Onze Escaperoom is speciaal gemaakt om te gebruiken voor jullie als gezin! Probeer binnen 1 uur te ontsnappen uit onze Escape Room! De activiteit zal in totaal ongeveer een uur en kwartier duren.

Jullie krijgen aanwijzingen en opdrachten om te ontsnappen uit dit spannende verhaal! Het ontrafelen van sloten, codes en puzzels en het gebruiken van creativiteit staat centraal. Zijn jullie als familie een goed team?

Expeditie Robinson

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Dit ken je natuurlijk van tv. Je kunt dit gewoon in Houten doen met jouw kinderfeestje! Er is een kamp rood en kamp blauw. Te herkennen aan de gekleurde hoofdbanden. Het hele feestje strijd jij met je teamgenootjes om de felbegeerde titel! De proeven zijn sportief en spannend. Samenwerken is een must.
Activiteiten waar jij aan mee kunt doen:

 • Behendigheidsproef
 • Denkproef
 • Snelheids proef
 • Samenwerkingsproef
 • Vuurproef
 • Krachtproef

Familie uitje Survival

Duur: 1,5 uur
Prijs: €50,00 per gezin (minimaal 3 en maximaal 8 personen)
Locatie: Houten

Zijn jullie er klaar voor? Samen met het hele gezin gaan jullie de uitdaging aan. Het Familie Survivallen is een actieve activiteit in de buitenlucht met uitdagende activiteiten, en vooral: heel veel plezier!

Tijdens het Familie Survival staat teamwork voorop! Met een programma vol spellen op zak kunnen jullie 1,5 uur aan de slag! Lukt het jullie om vuur te maken zonder aansteker? En denk erom: van survivallen word je vies!

 

Feestje op maat

Prijs: €16,95 per kind + eenmalig €50 organisatie kosten
Locatie: Houten

Kan jij niet kiezen tussen al onze toffe kinderfeestjes? Kies dan voor het combi kinderfeest! Stel je eigen kinderfeestje samen met al je favoriete activiteiten. Alle bovenstaande activiteiten kunnen gekozen worden! Maak het zo gek als je zelf wilt.

Kangoojumpen

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Een kinderfeestje op deze kangoojumps belooft veel springplezier. De speciale schoenen hebben een schoenzool waarmee je kunt springen als een kangoeroe!

Hoe werkt het? Direct na ontvangst trekken de kinderen de kangoojumps aan en starten we met een korte instructie. Eerst wordt er geoefend met het lopen op de schoenen, waarna er verschillende spellen worden gedaan. Kangoojumpen is erg intensief, dus u kunt ervoor kiezen om het in combinatie te doen met een andere activiteit. De kinderen doen dan een uur kangoojumpen en een uur E-fitness.

Levend Fortnite

Prijs: € 16,95 per kind
Locatie: IJsselstein

We duiken niet achter de computer of PlayStation maar kruipen in de wereld van de populaire game Fortnite in een gymzaal. Bouw een fort, pak je lasergun en betreed het Royale Battlefield. Speel levend Fortnite en overwin!

Mini-beauty

Prijs: €14,95 euro per kind
Locatie: Houten

Mini modellen opgelet! Hou jij van tutten, verkleden en sta je het liefste in de spotlights? Dan kies je voor het mini beauty feestje.

 • Catwalk poses
 • Opmaken
 • Modeshow lopen

Speciaal voor de kleintjes worden alle onderdelen van het feestje in spelvorm gegoten. De instructrices van dit echte meidenfeestje maken er een topfeest van.

Mini-Jungle

Prijs: €14,95 euro per kind
Locatie: Houten

Voor de echte avonturiers is dit feestje ideaal: een actief mini junglefeestje waarbij de kinderen echte junglehelden worden!

De kinderen krijgen aan het begin van het feestje uitleg over de verhaallijn. De kinderen zullen vervolgens de survivalbaan trotseren. Op deze baan komen zij allerlei dieren tegen met problemen, zoals bijvoorbeeld een slang die niet naar boven kan klimmen. De groep gaat tijdens dit feestje elk dier proberen verder te helpen in de jungle!

Model voor 1 dag Kids Lodge

Model voor 1 dag

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Een model voor 1 dag feestje beloofd veel plezier, make-up en spanning. Alle kinderen zijn nodig voor twee grote opdrachten in de bekende mode en reclame wereld. De zakelijke onderneemster had het allemaal onder controle totdat al haar modellen afbelde. Ze heeft jullie echt nodig en staat te popelen om jullie te ontmoeten!

Kom erachter welke opdrachten behaald moeten worden en wat er allemaal aan vooraf gaat…

Het eindresultaat zal natuurlijk naar de ouders van de jarige gestuurd worden!

Sport en spel zwemmen

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Een echt privé zwemfeestje. Hoe stoer klinkt dat? In ons eigen zwembad is twee uur lang alleen uw kinderfeestje aanwezig! Direct na ontvangst kleden de kinderen zich om voor het zwemfeestje. De instructeur legt in het zwembad uit wat de bedoeling is en het feest kan van start! De bedoeling is om samen zoveel mogelijk spelletjes te winnen, van snorkelen tot estafettes. De jarige kiest samen met de instructeur wat hij of zij leuk vindt om te doen! Tussendoor wordt er lekker wat gedronken en krijgen de kinderen iets lekkers.

Beschikbaar op: Vrijdag vanaf 18:30 uur, zaterdag vanaf 16:00 uur en zondag vanaf 14:00 uur (met uitzondering van de laatste zondag van de maand).

Super Mario

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Super mario is weer helemaal ‘in’ bij kinderen. Daarom hebben wij speciaal voor de fanatiekelingen een Super Mario feestje ontwikkeld. In dit feestje speel je zelf de game! Het begint net als op de gamecomputer bij het kiezen van je personage, ben jij Mario of Luigi of liever de Prinses of Bowser?

De karakters nemen het in de gymzaal tegen elkaar op in verschillende Mariolevels. Verzamel de meeste muntjes tijdens de muntjesrace, schakel je tegenstander voor 3 tellen uit met glibberige bananen en schietende schilden, verzamel paddenstoelen en sterren om nog harder te racen en ontwijk de chainchomp tijdens het parcours. Jij en je team krijgen natuurlijk de beker, want elk kinderfeestje eindigt als groep op nr 1!

Superhelden

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

De kinderen veranderen op dit kinderfeestje in echte superhelden met superheldenkrachten! Kunnen zij Kids Lodge binnen twee uur redden van de ondergang?

De kinderen komen binnen in de trainingsruimte van Kids Lodge. Hier wordt een instructiefilm getoond of verhaal verteld waarin de kinderen wordt gevraagd in superhelden te veranderen. Als de kinderen de training aanvaarden gaan ze aan de slag met superheldenkrachten. Superhelden zijn namelijk slim, sterk en reuzesnel! Voor elk onderdeel krijgen de kinderen een stempel.

Survival

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Met een groepje vrienden en vriendinnen én een enthousiaste begeleider gaat uw kind de uitdaging aan. Het survivalfeest is een actief feestje in de buitenlucht met uitdagende activiteiten, en vooral: heel veel plezier!

De survival wordt aangepast aan de leeftijd en sportiviteit van de deelnemers. Zo krijgt iedereen de kans om het beste van zichzelf te laten zien. En denk erom: van survivallen word je vies, heel vies! Teambuilding, survivalparcours en vuur maken staan centraal bij het twee uur durende survivalfeestje bij Kids Lodge.

Voetbal

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Is voetballen echt een passie en doet uw kind de hele dag niks liever dan voetballen? Dan is het voetbalfeestje bij Kids Lodge de juiste keuze.

Direct na ontvangst krijgen de kinderen uitleg over het feestje. Vervolgens volgen ze de speelse voetbaltraining van bekende voetballers: de Cristiano Ronaldo vrije trap, het Sergio Ramos spel, de Suarez schwalbe en de Arjen Robben dribbel. Uiteraard wordt er aan het einde nog een spannende voetbalwedstrijd gespeeld.

Bij mooi weer wordt feestje gevierd op het grasveld en in de wintermaanden in de gymzaal.

Wie is de Mol?

Prijs: €16,95  per kind

‘Wie is de Mol?’ Is het spannendste en avontuurlijkste kinderfeestje in de vorm van een spelprogramma van de Nederlandse televisie.

De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend maar altijd intrigerend. Nodig zijn: inventiviteit (verbanden leggen die helemaal niet logisch zijn), stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis!

Lukt het jou ‘de Mol’ te ontmaskeren? Of ben jij liever ‘de Mol’ en hou je iedereen voor de gek? Boek dan het ‘Wie is de Mol?’ kinderfeestje!

Zeemeerminzwemmen

Prijs: €16,95 euro per kind
Locatie: Houten

Als een vis in het water!
Onze instructeurs helpen alle kinderen met het aantrekken van de vinnen. Of je nou liever een haai of een zeemeermin bent, dit feestje is één groot feest. Door middel van verschillende spelletjes leren we de techniek van het zwemmen met een monovin aan.

Beschikbaar op: Vrijdag vanaf 18:30 uur, zaterdag vanaf 16:00 uur en zondag vanaf 14:00 uur (met uitzondering van de laatste zondag van de maand).

Verzenden