Feesten en Partijen

Kraamfeest

De geboorte van jullie kindje is een bijzondere gebeurtenis. Vrienden, familie en kennissen willen jullie uiteraard feliciteren en jullie kleintje verwelkomen. Dit kan soms zorgen voor een drukke en vermoeiende periode. Daarom biedt Kids Lodge jullie de mogelijkheid om al uw kraamvisite op één dag te ontvangen!

Wij organiseren kraamfeesten waarbij jullie volop kunnen genieten en feestvieren. De gasten worden ontvangen met koffie, thee en gebak naar keuze. Tijdens het feest worden er diverse hapjes en drankjes geserveerd. Voor de kinderen wordt er een speciale kinderzaal gerealiseerd met uitdagende speelmogelijkheden, kinderhapjes en drankjes.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons dan een e-mail met jullie wensen. Wij stellen vrijblijvend een offerte voor jullie op.

 

 

Familiefeest

De combinatie familie en feestjes zorgt gegarandeerd voor gezelligheid en ontspanning! Bij Kids Lodge wordt jullie familiefeest zelfs meer dan dat. Wij zullen jullie geheel ontzorgen, met vele mogelijke activiteiten voor jong en oud.

De drie locaties van Kids Lodge bieden veel mogelijkheden tot succesvolle familiefeesten. Bijvoorbeeld een bbq in de 5000m2 groene speeltuin met terras. Er zijn tal van opties en al onze familiefeesten worden op maat gemaakt naar aanleiding van jullie wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons dan een e-mail met jullie wensen. Wij stellen vrijblijvend een offerte voor jullie op.

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden