Fashionweek

26 - 30 juli

De jaarlijkse Kids Lodge Fashionweek staat weer op de planning en het belooft weer een groot spektakel te worden! Een event voor jong en oud, voor jongens en meiden!
 Pablo Penseel is dit jaar gekozen om de Kids Lodge Fashionweek te organiseren, maar was dit wel de juiste keuze? Onze chaotische Pablo vergeet nog wel eens iets. Is dat wel handig bij een evenement waar eigenlijk niks mis kan gaan?

Pablo wordt scherp in de gaten gehouden door de directrice; Monica Modieusa. Deze Monica laat er geen gras over groeien. Alles moet perfect!

De voorbereidingen zijn in volle gang en al snel komt Pablo Picasso erachter dat hij dit echt niet alleen kan! Laat Monica hier maar niet achter komen! Hij is op zoek naar handige, technische, creatieve en prachtige jongens en meiden die hem kunnen helpen. Dat moet een makkie worden, want die hebben wij alleen maar bij Kids Lodge!

Met de einddatum voor de grote eindshow in zicht is het nog spannend of we het wel allemaal gaan redden…. Als dat maar goed komt!

De Fashionweek vakantie week is een week met veel variatie. Er zitten actieve, creatieve en technische workshops in voor jongens en meiden!

  • De Fashionshow! (Vrijdag)
  • Workshop: Hoe word ik een verslaggever?
  • DJ-Workshop: Maak je eigen muziek!
  • Workshop: Visagie
  • De grote kleding estafette
Verzenden