FAQ

FAQ Feestjes

 • Verplaatsen kinderfeestje?
  Is de jarige ziek of is er iets anders aan de hand? Laat het ons zo snel mogelijk weten en dan verplaatsen we het feest.
 • Eigen eten of drinken meenemen?
  Dat is helaas niet toegestaan. We hebben altijd limonade en water of koffie en thee voor de ouders. Tijdens de activiteit van een kinderfeestje is er altijd een pauze met wat lekkers. Na het feestje krijgt iedereen een zakje chips mee naar huis.
 • Allergie├źn
  In de pauze van de activiteit zijn er mini – mars/twix/milkway/etc met als alternatief haribo snoep. Onze pannenkoeken zijn bevatten melk en ei. Friet wordt gebakken in een aparte frituurpan. Glutenvrije snacks komen niet in dezelfde frituurpan als de andere snacks. IJsmaken is met melk. Taart hebben we ook een vegan variant.
 • Eerder komen op de locatie om alvast even te spelen of te drinken?
  We hebben geen horeca locatie. Groepen bij Kids Lodge moeten altijd begeleid worden door een instructeur. Voor kinderfeestjes kan je een duurder arrangement boeken voor extra’s naast de activiteit.
 • Mag ik spullen meenemen het zwembad in?
  Nee alleen je eigen zwemkleding is toegestaan, verder hebben wij materialen maar kunnen er geen eigen spullen het bad in.
 • Zwemdiploma?
  Om te mogen zwemmen bij ons moet je in het bezit zijn van een A-diploma, voor zeemeerminzwemmen zelfs van een B-diploma.
 • Een kind extra?
  Tot 12 kinderen is voor elk feestje ruimte (behalve escaperoom, 10 kinderen) we kunnen ter plekke opschalen in het aantal kinderen en het dan ook afrekenen. Bij Discozwemmen en Sport en Spel zwemmen is de maximale groepsgrootte 20.
 • Een kind minder?
  Er kan altijd een kind ziek zijn of afwezig. De minimale kosten gaan altijd uit van 8 kinderen. Als je van 10 kinderen zakt naar 9 krijg je dus de kosten voor 1 kind gewoon terug.
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden