Expeditie Robinson

23 - 27 aug

Ben jij stressbestendig en heb je altijd al eens mee willen doen met Expeditie Robinson? Doe mee en strijd voor de overwinning tijdens de proeven! Je zult moeten samenwerken met je kampgenoten, je gaat je eigen vuur maken en trotseert het water met je eigen gebouwde vlot. Kun jij daarnaast de survivaltest binnen de tijd afronden?

  • Snelheidsproef: Welk teamlid krijgt als eerste het vuur aangestoken en maakt kans op het samensmeltingsdiner?
  • Samenwerkingsproef: De teams moeten een vlot maken van tonnen, touwen en planken. Het vlot wat het beste blijft drijven, terwijl voort wordt bewogen door de kandidaten van A naar B, is de winnaar en ontvangt voor het winnende team een amulet.
  • De kandidaten krijgen allemaal een katapult met munitie. Ze moeten op een muur schieten waarin bordjes hangen met de namen van de kandidaten. Zodra van een kandidaat alle bordjes kapot zijn geschoten, ligt hij/zij uit het spel. Degene die als laatste overblijft, wint de proef.
  • Evenwicht proef: Hoe lang kun jij op een houten balk blijven staan? Het teamlid wat dit het langst volhoud wint dit onderdeel en verdiend een amulet voor zijn of haar team.

Samensmelting: Schuif aan bij het samensmeltingsdiner! Hamburgers, frietjes, pannenkoeken en verschillende fruitcocktails… je kunt het zo gek niet bedenken of de tafel staat er vol mee! Je mag eten zoveel jij wilt!

Verzenden