Escapeweek

9 - 13 aug

De grootste drugsbaron van Mexico genaamd  Moortchetto is uit gevangenis ontsnapt. Hij heeft voordat hij werd opgepakt door de politie zijn sporttas met daarin veel geld verstopt. Dit geld gaat hij gebruiken om zijn vluchtplan voort te zetten. Met het geld wil hij namelijk vluchten naar de bahama’s. Zodra Moortchetto over de grens is van Mexico kan de politie hem namelijk niks meer maken. Kunnen de kinderen de undercoveragent genaamd Mike Hutghen  helpen om Moortchetto weer achter de tralies te krijgen en het geld in beslag te nemen?

  • Missie superbankroof: Een superspannend spel, waarbij jij als handlanger van Moortchetto het geld uit de kluis moet zien te stelen. Maar pas op voor de politieagenten, want die zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen, dat het geld in de kluis blijft!
  • Stop de dieven: Kruip in de huid van een echte dief! Weet jij voorwerpen te stelen zonder dat je gepakt wordt?
  • Undercover action: Een spannend spel waarbij je de identiteit van de ander te weten moet komen. Een spel waarbij je sluw moet zijn en goed moet nadenken! Welke maffia-identiteit jij krijgt is zelfs geheim!
  • Forensisch onderzoek: We maken onze eigen vingerafdruk en komen er achter wat erbij komt kijken om een vingerafdruk te herkennen!
Verzenden