Creatieve medewerkers gezocht!

Medewerk(st)er Creatieve handvaardigheid
Medewerk(st)er Techniek
Medewerk(st)er Tekenen
Medewerk(st)er Pottenbakken/Boetseren
Medewerk(st)er Fotografie
Medewerk(st)er Filmmaker/vlogger
Medewerk(st)er Kok
Medewerk(st)er Muziek

Ben je jong of oud, man of vrouw en heb je passie voor creatieve handvaardigheid, tekenen, muziek of techniek. Lees dan snel verder! Een diploma is niet vereis!

Wij vragen medewerkers met kennis en passie voor hun hobby, die één of meerdere middagen per week leuke workshops kan geven aan kinderen samen met een pedagogisch medewerker. Kinderen leren van passie. Heb jij die creatieve passie in je die je kunt overbrengen en heb je affiniteit met kinderen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Een diploma is niet nodig. Wel een verklaring omtrent gedrag en de 4 gouden regels die wij hanteren voor medewerkers van Kids Lodge: VEILIGHEID bieden, INNOVATIE brengen, PASSIE hebben en doorgeven, GASTVRIJHEID in je hebben.

Zie jij jezelf in een van de creatieve functies aan de slag gaan dan komen we graag met je in contact. Je kunt je cv en motivatie mail sturen naar: personeel@kidslodge.nl.

Wij bieden salaris conform cao kinderopvang, een leuk team om mee samen te werken, een middag van 14.00-18.30 uur je passie overbrengen (dit kunnen ook in overleg meerdere middagen zijn en tijdens vakantie een hele dag). Je lokaal schoonmaken aan het eind van de dag hoort er ook bij. Ook staan wij open voor wisseling van dagen.

Naast creatieve medewerkers zijn wij ook op zoek naar chauffeurs voor het ophalen van kinderen uit school. Deze twee functies zijn perfect te combineren!

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden