Betty Broccoli

15 - 19 aug

Betty Broccoli is al enige tijd een bekende kokkin en staat bekend om haar heerlijke broccolisoep.  Ze is om die reden uitgenodigd door Steven Sperzieboon om deel te nemen aan de Gouden Pollepel Competitie. De hoofdprijs bedraagt een gesigneerde Gouden Pollepel en een eigen tv serie! Maar alles blijkt te mooi om waar te zijn, want Steven Sperzieboon blijkt een slechterik te zijn en probeert er alles aan te doen om Betty Broccoli niet te laten winnen. Zullen Betty Broccoli en de kinderen er op tijd achter komen om Steven Sperzieboon tegen te houden? 

Maandag 15 augustus

Ochtend 

 • Sponzen taartjes maken
  Met vilt en keukensponzen in verschillende kleuren gaan we onze eigen taartjes knutselen. Ontwerp zelf je taart en knutselen maar!

 Middag  

 • Heel Kids Lodge bakt taartjes
  Tijd voor strijd! We gaan taartjes bakken en strijden om de titel ‘Beste taartenbakker 2022’.

Dinsdag 16 augustus

Ochtend 

 • Rondleiding restaurant
  Een kijkje in een échte keuken, hoe gaaf is dat! We krijgen een rondleiding in een restaurant. Wat zou jij allemaal willen weten? Nu kun je de kans grijpen om alles te vragen!

 Middag 

 • Versier je eigen schort
  Als echte kok kan een kokschort natuurlijk niet ontbreken. We gaan onze eigen schorten ontwerpen en versieren.

Woensdag 17 augustus

Ochtend 

 • Pizza battle
  Een spel waarbij snelheid en samenwerken ontzettend belangrijk is! De pizza bestellingen blijven binnenstromen.. Welk team weet als eerste 10 pizza’s te bakken?

Middag 

 • Pizza maken
  Na een ochtend oefenen met pizza’s maken gaan we nu voor het echte werk! We gaan ons eigen deeg en tomatensaus maken en vervolgens onze pizza’s heerlijk beleggen. Dat wordt smullen!

Donderdag 18 augustus

Ochtend 

 • Op bezoek bij de boer
  We gaan op bezoek bij een boer om eens te kijken naar hoe fruit nou eigenlijk groeit. Hopelijk mogen we wat fruit meenemen want dat hebben we in de middag hard nodig!

Middag 

 • Jam maken en fruit cocktails maken
  Met het meegenomen fruit van de boer gaan we onze eigen jam maken. En om de middag goed af te sluiten maken we een gezonde fruit cocktail. Proost!

Vrijdag 19 augustus

Ochtend 

 • Foodart
  Een kunstwerk met groente en fruit? We maken gebruik van de verschillende vormen en kleuren om zo het mooiste kunstwerk te maken!

Middag 

 • Spellen met eten
  Hoor jij thuis ook vaak ”niet spelen met je eten”? Deze middag bij Kids Lodge mag dat voor één keertje wel. We gaan verschillende spellen spelen met eten. 
Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden