Bekend van TV

11 - 15 jul

Altijd al eens mee willen doen aan de zinderende spelshows, spannende tv-series of willen deelnemen aan de stoere activiteiten die je op TV ziet? Kies jij deze vakantieweek dan ben je gegarandeerd van een uitdagend programma met een enorme funfactor!  

Maandag 11 juli

Ochtend

 • Masterchef
  Het gevecht in de keuken gaat van start: Masterchef Kids Lodge. Tijdens deze kookwedstrijd nemen wij het tegen elkaar op. Wie weet het beste gerecht op tafel te zetten en neemt de titel van ‘Masterchef Kids Lodge’ mee naar huis.

Maandagmiddag

 • Expeditie Robinson
  Heb jij expeditie Robinson weleens gezien op televisie? Op de survivalbaan van Kids Lodge gaan we dit programma naspelen. Kamp rood tegen kamp blauw met allerlei sportieve en spannende proeven. Samenwerken is een must!

Dinsdag 12 juli

Ochtend

 • Wie is de mol?
  We duiken in de wereld van ”Wie is de mol” en gaan aan de hand van spannende en spectaculaire opdrachten het Nederlandse televisie spelprogramma na spelen. Lukt het jou ‘de Mol’ te ontmaskeren? Of ben jij liever ‘de Mol’ en houd je iedereen voor de gek?

Middag

 • Te land, ter zee en in de lucht
  Te land, ter zee en in de lucht is één van de bekendste en populairste televisieprogramma’s van vroeger. Deelnemers moeten in zelfgebouwde voertuigen zo snel mogelijk een bepaald parcours afleggen. Er is een snelheidsprijs, originaliteitsprijs en een pechprijs. Welke weet jij binnen te slepen?

Woensdag 13 juli

Ochtend

 • Ik hou van Holland
  Gezelligheid gegarandeerd met een middag ‘Ik hou van Holland’! Aan de hand van verschillende vragen en oefeningen strijden de teams tegen elkaar. Zet al je kennis in en werk samen met je team om zoveel als mogelijk punten te verzamelen.

Middag

 • The masked singer
  Kun jij raden wie er achter het masker zit? Gemaskerd en compleet verkleed moeten we erachter zien te komen wie het is.. Door de juiste ja/nee vragen te stellen kun je iets meer te weten komen.

Donderdag 14 juli

Ochtend

 • Lego Masters
  Strijd jij mee om de titel ‘beste LEGO-bouwer’? Verzamel alle LEGO, laat je creativiteit los en bouw gave LEGO werelden!

Middag

 • Checkpoint
  Jij en jouw vrienden zijn het testpanel van de Kids Lodge Checkpoint. Team geel en team zwart strijden tegen elkaar terwijl zij gave proefjes uitvoeren. Deze middag wordt het oppassen geblazen!

Vrijdag 15 juli

Ochtend

 • Marble Mania
  We bouwen Kids Lodge om tot de studio van Marble Mania. Weet jij de snelste knikkerbaan te bouwen? Tijd om aan de slag te gaan!

Middag

 • Marble Mania race
  Tijd voor een race! Welke knikkerbaan is het snelste? We hebben maar één regel: de knikker moet de knikkerbaan helemaal kunnen afmaken.
Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden