Assistent-Manager NSO Houten

Assistent-Manager NSO
(32 – 36 uur per week)

Kids Lodge is een familiecentrum met vestigingen in Houten en IJsselstein. Kids Lodge is meer dan een opvang alleen. Wij bieden ook educatieve activiteiten voor kinderen en hun ouders zoals bijvoorbeeld zwemlessen en kinderfeestjes.

Ook kinderen die extra begeleiding nodig hebben in hun ontwikkeling kunnen bij Kids Lodge (de Jonge Ontdekker) terecht. Bij Kids Logde ontzorgen wij ouders. Zo hebben wij een breng en haal service, een maaltijdservice, studiedagen opvang en bieden wij een fantastisch workshop programma. In de vakanties organiseren we kampen.

Voor onze prachtige NSO in Houten waar dagelijks meer dan 500 kinderen worden opgevangen zoeken wij een nieuwe collega.

 

Wat biedt Kids Lodge jou?

 • Een uitdagende leidinggevende functie binnen een innovatieve en groeiende organisatie
 • De Kids Lodge Academie; een programma waarin wij jou continue bijscholen en voorzien van de nodige opleidingen
 • Een (flexibele) werkplek binnen een omgeving waarin ruimte is om jezelf te ontplooien en ontwikkelen maar ook om te sporten en te ondernemen
 • Een contract voor bepaalde tijd van 32-36 uur per week met een salaris conform de CAO Kinderopvang in schaal 8 assistent leidinggevende € 2.607 – € 3.532 op basis van 36 uur per week.
 • Eindejaarsuitkering van 2% en een reiskostenvergoeding
 • Voorrangsregeling voor eigen kind(eren)

 

Wie zoeken wij?

Ben je op zoek naar een uitdagende functie en ligt je expertise op het vlak van coördinatie van activiteiten voor kinderen? Vind jij het een uitdaging om samen met jouw team er voor te zorgen dat kinderen een fantastische dag hebben? Ben jij helemaal in je element als je het team kunt inspireren en kunt managen in een veranderende markt waar veel speelt? Krijg jij energie van veranderingen, ben je ondernemend en sta je stevig in je schoenen? Dan zou jij bij ons weleens heel goed op je plek kunnen zijn.

Wij zoeken een bevlogen teamplayer die zijn verantwoordelijkheden pakt en snel kan handelen én schakelen. Je werkt samen in een team met twee collega’s en rapporteert aan de manager NSO.

Herken je jezelf?

Het is jouw taak om jouw groep of locatie naar het allerhoogste niveau te tillen en jij  zorgt ervoor dat onze klanten de dienstverlening krijgen die ze verdienen. Om succesvol te zijn is het verder belangrijk dat jij:

 • In het bezit bent van HBO werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde opleiding hebt waarmee je mag werken binnen de Kinderopvang of naschoolse opvang zoals SPW/SPH/PABO/HBO of Managementopleiding waarmee je mag werken in de kinderopvang;
 • Kind- en klantgericht denkt en handelt
 • Een positieve houding en uitstraling hebt;
 • Graag samenwerkt en met innovatieve ideeën komt en initiatief neemt.

Herken je jezelf? Dan ontvangen we graag je sollicitatie via personeel@kidslodge.nl.

Wij komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega, daarom wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

Verzenden