Arie op Safari

19 - 23 juli

Onze grote vriend Ari gaat deze week op Safari-avonturentour. Met een backpack en zijn Jeep rijdt hij naar Afrika waar de tour plaatsvindt. Maar eenmaal aangekomen in Afrika gaat zijn Jeep stuk en staat hij er alleen voor. Hij gaat te voet verder maar het gevaar ligt op de loer!

Rob de Rover wil zijn backpack stelen, waar allemaal belangrijke spullen in zitten, die nodig zijn voor een geslaagde safaritour! Gelukkig zijn de wilde dieren in Afrika niet zo wild als er wordt gezegd en staan Lola Leeuw en Tony Tijger voor onze Ari klaar. Zal Ari zijn packpack terugkrijgen en kunnen jullie helpen om Rob de Rover te stoppen?  

Highlights

  • Maak je eigen verrekijker: om Rob de Rover in de gaten te houden maken we een verrekijker zodat we hem van veraf al aan zien komen.  
  • Schminken: Wil jij ook graag lijken op Tony Tijger of Lola de Leeuw of misschien een ander wild dier? Laat je schminken 
  • Safaritour: Alle dieren uit de jungle worden losgelaten en jij mag op expeditie om deze weer terug te vinden! Een activiteit voor echte rangers met speurtalent! 
  • Safari dieren: Weet jij welke dieren je tegenkomt op safari? Kom gezellig knutselen en je komt er snel genoeg achter!
Verzenden