Activiteiten

Workshops Kidslodge

Onze locatie in Houten heeft een tuin van maar liefst… 5000m2! En daar kan je kind volop ontdekken, beleven, bewegen én…lekker vies worden! De nieuwste kleding? Die kun je beter thuis laten. We hebben een eigen moestuin, tuinatelier, gymzaal, natuurkeet en kinderboerderij.

Geen contract bij Kids Lodge?
Ook voor jullie hebben we een compleet aanbod aan activiteiten.
Met een kaartje voor een losse les of een strippenkaart kunnen jullie komen genieten en ontdekken.
Onze visie: Alle talenten zoveel mogelijk te ontwikkelen!

Lees snel verder voor ons aanbod

baby-zwemmen

Zwemmen 0 tot 4 jaar

Gymmen 1 tot 4 jaar

In onze eigen gymzaal hebben we voor de kinderen een waar speelparadijs. Kinderen die kunnen kruipen en lopen, ontdekken hier verschillende materialen en klimmen over allerlei attributen. Uiteraard is alles afgestemd op een veilige hoogte voor jullie kind. In het speelparadijs stimuleren we de motorische ontwikkeling van de kinderen.

De gymlessen worden aangeboden tijdens de opvang van je kind. Op woensdag en of vrijdag kan iedereen mee doen met de gymles (tegen betaling).

Peuters in het Wild 2 tot 4 jaar

Niet alleen de oude kinderen, maar ook de jongste groepen genieten van de natuurles. Een kind, dat plezier beleeft in de natuur, is vrij en gelukkig. Het heeft minder speelgoed nodig en is tevreden met een boomtak of een ontmoeting met een slak. Dat gunnen wij de kinderen bij Kids Lodge ook.

In de winterse kou dansen de peuters op bevroren plassen, horen zij gras kraken onder hun voeten en maken een hand afdruk op een bevroren raam. De peuters zijn op visite geweest bij meneer Mol en hebben zijn huis versierd. Ook hebben ze ‘Annie Aap’ geholpen bij het vinden van een nieuwe boom om in te wonen.

Wekelijks komt onze natuurspecialist langs voor een uitdagende les Peuters in het wild!

 

Ontdekken in de gymzaal

Bekijk de video

Rangers 5 tot 11 jaar

Hou jij van sport, spel, buiten zijn en samenwerken? Dan is Kids Lodge Rangers echt iets voor jou! Leer knopen, vuur maken, hutten bouwen, omgaan met een kompas en kaart en speel uitdagende spellen! Al deze dingen doe je niet alleen, maar met een groep kinderen van je eigen leeftijd! Graag vooraf aanmelden.

Kitchen Kids 7 tot 12 jaar

Ben jij 7-12 jaar? En wil jij een echte chef kok worden? Volg dan de Kids Lodge kookcursus.

Tijdens deze cursus maken we in 5 lessen van jou een echte chef kok van de wereldkeuken. Je leert over verschillende eetculturen, hygiëne in de keuken, kook- en bak technieken en we maken de lekkerste gerechten van over heel de wereld. De laatste les nodig jij je ouders uit in ons kinderkookcafé, voor een heerlijke proeverij!

 

 

 

 

Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen voor naschoolse en/of vakantie opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden