5-sterren hotel

25 - 29 juli

Een fantastisch vakantiekamp voor alle kinderen die wel van een beetje luxe houden. Deze week hebben de kinderen een vakantiebaantje in het 5-sterrenhotel Casa di Kids Lodge. De hoteleigenaar, ook wel bazige Barbra genoemd, tolereert geen fouten of viezigheid. Het personeel is doodsbang voor haar. Gelukkig zijn de kinderen er om te helpen. De zomerdrukte is begonnen en daarmee ook de eerste problemen. Vieze keukens, ziekte onder het personeel en klagende gasten. Krijgen de kinderen het voor elkaar om het hotel weer tip top te krijgen voordat Bazige Barbra er achter komt?

Maandag 25 juli

Ochtend

 • Kindermassage
  Het personeel van de beautysalon is ziek! Met een spoedcursus masseren moeten we de klanten van het hotel masseren. Weet jij de klanten tevreden te stellen?

Maandagmiddag

 • Keuringdienst van waarde
  Er gaan geruchten dat de keuken van Casa di Kids Lodge in slechte staat is. We vormen een ‘Keuringsdienst van Waarde’ team om te checken wat er beter moet in de keuken.

Dinsdag 26 juli

Ochtend 

 • Gluren bij de buren
  Met die Bazige Barbra die rondloopt in het Hotel Casa di Kids Lodge wordt het een aantal medewerkers toch een beetje heet onder de voeten. Ze gaan stiekem kijken hoe het er in een ander hotel aan toe gaat. Zou het daar leuker zijn?

Middag 

 • Op de vlucht voor Barbra!
  Barbra is erachter gekomen dat haar personeel op bezoek is geweest bij de concurrent! En ze is niet blij! Tijdens deze sport en spel workshop moeten jullie haar zien te ontlopen. Maar, pas op! Barbra ziet alles!

Woensdag 27 juli

Ochtend 

 • Waar moeten de gasten zwemmen?
  De gasten klagen over het zwembad van Casa di Kids Lodge. Het is vies, te warm in dit weer en veel te druk. Aan jullie de taak om te zoeken naar een goed alternatief voor de gasten.

Middag 

 • De grote overnachting!
  De vakantiewerkers maken zich klaar voor een grote groep gasten die komen slapen in het hotel. De grote groep zijn zij! Er moet eten klaargemaakt worden, de slaapplekken, en genoeg gezelligheidsspelletjes.

Donderdag 28 juli

Ochtend 

 • Brunch maken voor de theetantes
  Het hotel verwacht hoog bezoek vanmiddag! Naja volgens Bazige Barbra dan. Haar theetantes uit Engeland komen overvliegen en verwachten een brunch die tip top verzorgd is.

Middag 

 • Barbra wil een sportschool
  Jullie zijn weer eens de klos. Barbra wil iets nieuws en dit keer wil zij een eigen sportschool. Ze stuurt jullie er op uit om een sportschool te bekijken en te testen. Dit is natuurlijk om het idee te stelen! Laat de sportschool daar maar niet achter komen!

Vrijdag 29 juli

Ochtend 

 • Serveren en tafelmanieren
  Voor de speciale gasten van vanavond moet alles helemaal in orde zijn. Van een echte ober leren jullie hoe je met meerdere borden kunt lopen en hoe je nou eigenlijk een tafel dekt!

Middag 

 • Koken als een chefkok
  Barbra vindt het eten om te kotsen! Dat kan natuurlijk niet nu er een grote groep komt eten vanavond. Tijd voor een opfriscursus. Zal Barbra het eten na de cursus wel lekker vinden?
Kies hier het type opvang
Dit zijn de inentingen bij het consultatiebureau.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang. Vermeld ook de locatie.
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Alleen invullen bij afname Naschoolse opvang
Verzenden