Ouderavond “Mag ik ff geld”

De eerste ouderavond “timemanagement voor het gezin” was een groot succes. Er was een groepje zeer enthousiaste ouders aanwezig. Op donderdag 10 november a.s. organiseert Kids Lodge een tweede ouderavond. We gaan het hebben over “omgaan met (zak)geld”.

De week van 7 t/m 11 november is de nationale “week van het geld”. Dit is een initiatief van het Ministerie van Financiën waarbij het doel is kinderen bewust te maken van de waarde van geld (www.weekvanhetgeld.nl). De opening van deze week zal plaatsvinden op het Ministerie van Financiën op maandag 7 november. In het kader van deze week van het geld zal op donderdag 10 november een ouderavond plaatsvinden op locatie Draaibrug met als thema”mag ik ff geld”. Doordat Kids Lodge partner is van het programma zal hierbij ook de landelijke pers aanwezig zijn en zal wethouder Teeuwen haar visie op dit thema geven.

Wij hopen van harte dat u bij deze avond aanwezig kunt zijn.
» Terug naar het nieuwsoverzicht

Zet alvast in uw agenda:

19 t/m 23 oktober: Herfstvakantie
31 oktober: Halloween avond
6 november Mama's Night Out
20 november Disco in Ballorig

Fotowebsite

Kids Lodge heeft een fotowebsite voor ouders en kinderen. Hierop staan foto's van dagelijkse activiteiten of evenementen. Alle ouders hebben een unieke inlogcode gekregen voor deze website.

Bekijk nu de foto's

Contact

Kids Lodge B.V.

Email: info@kidslodge.nl
Tel: (030) - 6361062
Nummer bij nood: 06) 57 75 77 50

Nieuws